Overige taarten (o.a. bruidstaarten)

Bruidstaarten
Uw trouwdag is zeer speciaal! Daarom besteed ik samen met u extra aandacht bij het ontwerpen van uw bruidstaart. Uw wensen en mijn kennis wordt gecombineerd om tot een unieke en speciale taart te komen. Wilt u andere kleuren, smaken? Moet het vierkant zijn of rond? Wilt u klassiek of juist modern? Bespreek het met me! Het bespreken van de bruidstaart doe ik het liefst 5 tot 7 weken voor de afleverdatum. Maar aarzel niet om contact met me op te nemen voor een "last minute" taart. Er is veel mogelijk!
De taart wordt bekleed met fondant of marsepein. Ook kan ik chocolade fondant gebruiken. Fondant is een substantie gemaakt op suiker basis en lijkt op marsepein. Het verschil is dat marsepein van amandelen wordt gemaakt. De taart kan hiermee naar uw wensen versierd worden. Nagenoeg alle vormen en maten zijn mogelijk. Heeft u een eigen ontwerp laat het mij weten en kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Heeft u nog geen idee wat het moet worden? Ik kan samen met u aan de hand van voorbeelden iets moois samenstellen met een persoonlijke tint voor de originaliteit.
In plaats van een taart kunt u ook een standaard met cupcakes nemen. En wilt u de aansnijd traditie niet weglaten dan kan een klein taartje op de top geplaatst worden. De cupcakes kunnen allemaal binnen dezelfde thema worden versierd maar het combineren van thema's en stijlen is zeker mogelijk.

Communietaarten
Uw kinds Eerste Communie zal voor u en uw kind erg belangrijk zijn. Ook tijdens deze dag wordt er vaak een taart aangesneden. Wat is er nou leuken dan samen met uw kind een taart zoals hij of zij deze voor ogen heeft samen met de gasten aan te snijden?! Ik help graag bij het bedenken hiervan en zal met alle zorg de taart maken. Zelf heb ik een paar voorbeelden echter ook in deze "is zo goed als alles mogelijk"!

Smaken
De basis van de taarten wordt van luchtig gebak of cake gemaakt. Beide varianten kunnen ook van chocolade gemaakt worden.
Het luchtig gebak wordt met 2 lagen gevuld. De eerste laag wordt met botercrème gevuld. De tweede laag kan met allerlei soorten jam, kersen-, frambozen- of chocoladecrème gevuld worden. Ook kan de tweede laag met een crème met bijvoorbeeld frambozen gevuld worden.
De cake wordt met 1 laag gevuld. Dit kan met allerlei soorten jam, kersen-, frambozen- of chocoladecrème of crème met frambozen/aardbeien.
We kunnen alle kanten op gaan met de smaken, staat uw favoriete smaak er niet tussen laat het me weten.
Prijzen
De prijs is afhankelijk van het ontwerp, de smaken en de materialen voor de versiering. De prijzen zijn vanaf €2,50 p.p. Ik doe mijn best om een bruidstaart te creëren dat bij uw wensen en budget past. Een exacte prijs opgave kan ik geven nadat wij samen uw wensen hebben doorgenomen.
Bezorgen van bruidstaarten
Het is zeker mogelijk om uw bruidstaart te bezorgen. De kosten hangen af van de plaats van bezorging.